Reseptit
Kebab-tyyliset Quorn-vegaaninuggetit

Herkullinen pita-leipä täynnä ihania täytteitä! Pitan täytteenä on herkullinen yhdistelmä rapeita Quorn Nuggetteja ja tomaatti-, sipuli-, persilja- ja minttusalaattia. Reilusti chilillä maustettu tomaattikastike saa makuhermot tanssimaan. Jogurtti-, valkosipuli- ja minttukastike viilentää. Älä hotki!
Annosmäärä 4
25 mins
Helppo
470 kcal
(Per Annos)
Vegan

Reseptissä käytetty Quorn Nuggetit
Runsaasti proteiinia
Runsaskuituinen
Ei soijaa
Ainekset
- 1 pakkaus Quorn Nuggetit
- Tomatti-kebab-kastike:
- 100 g tomaattisosetta
- 1 rkl tomaattipyreetä
- Ripaus sokeria
- 1 tl jauhettua kuminaa
- ½ punainen chili hienoksi pilkottuna
- Suolaa ja juuri jauhettua mustapippuria
- Jogurtti-kebab-kastike:
- 250 g vegaanijogurttia
- 1 valkosipulin kynsi murskattuna
- 1 rkl tuoretta minttua hienoksi pilkottuna
- Tomattisalaatti:
- 2 tomaattia
- ½ punasipuli hienoina kuutioina
- 1 nippu tuoretta persiljaa
- 1 nippu tuoretta minttua
- 1 rkl oliiviöljyä
- Puolikkaan sitruunan mehu
- Suolaa ja juuri jauhettua mustapippuria
- Lisäksi:
- 4 Pitaleipää
- Romainesalaattia tai haluamaasi salaattia revittynä
Valmistusohje
- Taa tomaatti-kebab-kastike sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi ja mausta maun mukaan.
- Tee jogurtti-kebab-kastike sekoittamalla jogurtti, valkosipuli ja minttu. Mausta maun mukaan.
- Tee salaatti pilkkomalla tomaatit, sipulit, persilja ja minttu hienoksi. Sekoita oliiviöljy ja sitruunan mehu. Mausta maun mukaan.
- Valmista Quorn-nugetit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna pitaleipä ja täytä se kypsennetyillä Quorn-nugeteilla, tomaattisalaatilla, salaatilla ja molemmilla kebab-kastikkeilla.