600 g juureksia (esim. perunaa, palsternakkaa, porkkanaa)
200 g edamame-papuja
100 g tuoretta pinaattia
Öljyä
Suolaa
Pippuria
Kastikkeeseen
2 ½ tl Maizenaa (maissitärkkelystä)
4 rkl riisi- tai valkoviinietikkaa
4 rkl sokeria
4 rkl ketsuppia
1 tl suolaa
200 ml vettä
1 rkl öljyä
Valmistusohje
Leikkaa kasvikset suikaleiksi, ripottele päälle öljyä ja laita ne uuniin 250 asteen lämpöön noin minuutiksi. Kääntele niitä usein palamisen välttämiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Valmista nugetit ohjeen mukaan.
3. Dippikastike: Lisää kaikki kastikkeen ainekset paistinpannuun ja kiehauta. Liuota Maizena veteen ja lisää se kastikkeeseen. Kiehauta minuutin ajan. Anna jäähtyä.
Laita nugetit, juuresranskalaiset, edamame-pavut ja pinaatti kerroksittain kulhoon. Kaada kastiketta päälle ja tarjoile.