Lihattomat hoisin-salaattikupit Quorn Rouheella
Tämä resepti tuo kaikki Aasian maut luoksesi. Siinä yhdistyvät hoisin-kastikkeessa, soijassa ja sherryssä glaseerattu Quorn Rouhe, kevätsipulit, vesikastanjat, idut ja chili. Annos tarjoillaan sormiruoaksi sopivassa salaattikupissa sokeriherneiden kanssa. Terveellinen ja unohtumaton ateria!
Annosmäärä 4
20 mins
Helppo
185 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 300 g lihatonta Quorn Rouhetta
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl hoisin-kastiketta
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl kuivaa sherryä tai riisiviiniä
- 1 tl hienonnettua punaista chiliä
- 4 kevätsipulia siivuina
- 50 g vesikastanjaa hienoksi pilkottuna
- 5 dl vettä
- 100 g riisinuudeleita keitettynä
- 60 g ituja
- 10 sokeriherneen palkoja siivuina ja blanseerattuna
- Salaatinlehtiä, esim. pikkusalaattia tai roomansalaattia
Valmistusohje
- Sekoita hoisin-kastike, soija, sherry ja chili astiassa. Lisää Quorn Rouhe ja aseta sivuun.
- Kuumenna öljy wok-pannussa tai suuressa paistinpannussa ja paista kevätsipuleita 1 minuutti.
- Lisää Quorn Rouhe ja paista 5 minuuttia. Lisää vesikastanjat, idut ja vesi ja keitä 1 minuutti, jotta kasvikset pehmenevät.
- Aseta salaatinlehdet tarjoiluastioihin. Kokoa annos asettamalla nuudeleita salaatin pohjalle ja hoisin-rouhe päälle. Koristele iduilla ja sokeriherneillä.