Terveelliset kotitekoiset kasvis-tacot chipotlella 3.2857142857143 out of 5, 1 based on 7 ratings

Reseptit

Terveelliset kotitekoiset kasvis-tacot chipotlella

7

Arvioi tämä resepti

Nauti perinteisen taco-annoksen savuisemmasta versiosta. Tässä chipotlella maustetussa reseptissä yhdistyvät pehmeä avokado, valkosipuli, sipuli, sitrusmarinoitu sipuli ja rapeat taco-pohjat. Helppo annos, josta innostuu koko perhe.

209 Kcal Per Annos
Annosmäärä 4-6
55 mins

Ainekset

  • 175 g Quorn-rouhetta
  • 1 rkl auringonkukkaöljyä
  • 1 keskikokoinen sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulin kynttä raastettuna
  • 1–2 tl chipotle-tahnaa (maun mukaan – jos tahnaa ei ole saatavilla, käytä chipotle-chilihiutaleita tai -kastiketta)
  • 1 kasvisliemikuutio murennettuna
  • 390 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 50 ml vettä
  • 400 g kidneypapuja, valutettuna ja huuhdeltuna
  • Kourallinen pilkottua korianteria
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Vaaleanpunaiset marinoidut sipulit:

  • 1 punasipuli ohuina viipaleina
  • 1 limen mehu
  • 1 appelsiinin mehu

Tarjoile seuraavien kanssa:

  • Taco-pohjat (2 tai 3 per hlö)
  • Silputtu salaatti
  • Kuutioitu avokado limemehuun kastettuna
  • Juustoraaste
  • Hapankerma (tai tavallinen makeuttamaton jogurtti)

Reseptissä käytetty Quorn Rouhe

Katso tuote