Kasvissyöjän bolognese-kastike

Rate
3 out of 5 stars (113)
Arvioi tämä resepti

Tuo lohtua iltoihin tällä lämmittävällä spagetti Bolognesella, joka on tehty Quorn Rouheesta. Ripottele päälle vegetaarista parmesaania maun viimeistelyksi.

Annosmäärä 4

10 mins

Helppo

371 kcal
(Per Annos)

Reseptissä käytetty Quorn Rouhe

Runsaasti proteiinia
Gluteeniton
Ei soijaa

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • 400 g murskattua tomaattia basilika-aromilla
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 rkl kasvilientä
  • 2 rkl hunajaa
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Öljyä paistamiseen
  • 250 g keittämätöntä spagettia
  • Parmesaania
  • Tuoreita yrttejä

Valmistusohje

  1. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  2. Kuori sipulit, valkosipuli ja porkkanat ja raasta hienoksi.
  3. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista Quorn Rouhetta, porkkanoita, sipulia ja valkosipulia, kunnes ne saavat väriä. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Anna hautua n. 10–15 min. Maista ja lisää suolaa ja pippuria.
  4. Tarjoile juuri keitetyn pastan, parmesaanin ja tuoreiden yrttien kanssa.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit