Skip to main content

Usein kysyttyä

AUTAMME MIELELLÄMME

Löydä vastaukset kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksiin koskien Quorn®-tuotteita, ravintoarvoja ja ekologisuustietojamme.

Usein kysyttyä

Valitse aihe alta.

Tuote Usein kysyttyä

Miten valmistan Quorn-tuotteet?

Löydät kaikkien Quorn-tuotteiden valmistusohjeet jokaisen pakkauksen takapuolelta sekä tuotesivultamme. Saat parhaat tulokset, kun noudatat testattuja valmistusohjeitamme. Jos valmistat Quorn-tuotteen jollain toisella tavalla, varmista, että se on kauttaaltaan kuuma ennen nauttimista. Jos etsit uusia, maukkaita ja inspiroivia ideoita ateriaa varten, suosittelemme kokeilemaan reseptejämme.

Voinko pakastaa Quorn-tuotteen kypsentämisen jälkeen?

Kyllä. Quorn-tuotteen voi pakastaa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että annos on kylmä ennen pakastamista. Jos annoksen muut ainekset sopivat pakastettavaksi, tuote säilyy pakastimessa noin kuukauden.

Kun haluat nauttia tuotteen, sulata se ensin jääkaapissa. Lämmitä se sitten 24 tunnin kuluessa. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua.

Miten kauan voin säilyttää Quorn-tuotetta jääkaapissa sulattamisen jälkeen?

Quorn-tuote säilyy jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia. Tuotteen voi sen jälkeen valmistaa pakkauksen ohjeen mukaan ja pakastaa korkeintaan kuukauden ajaksi.

Mitä Quorn-tuotteita voin pakastaa kotona?

Monet tuotteistamme voi pakastaa. Löydät lisätietoja tuotteissamme olevista pakkausselosteista. Jos tuotteessa ei ole merkintää soveltuvuudesta kotona pakastamiseen, emme suosittele sen pakastamista.

Miten kauan Quorn-tuote säilyy jääkaapissa kypsentämisen jälkeen?

Voit säilyttää syömättä jääneet Quorn-tuotteet jääkaapissa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että tuote on kylmä. Peitä se ja jäähdytä sen jälkeen. Suosittelemme syömään loput tuotteesta 48 tunnin kuluessa. Varmista lämmittäessä, että tuote on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä tuotetta toista kertaa.

Voinko syödä Quorn-tuotteen kypsentämättä sitä ensin?

Emme suosittele syömään Quorn-tuotteita ilman kypsentämistä. Noudata pakkauksessa olevaa kypsennysohjetta.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

Miten Quorn Rouhe valmistetaan?

Voit valmistaa Quorn Rouheen usealla tavalla. Se on monipuolinen ainesosa, josta on helppo tehdä herkullisia reseptejä nopeasti. Löydät Quorn Rouheen valmistusohjeet täältä. Syömättä jääneet osat voit pakastaa tai säilyttää jääkaapissa ja nauttia kiirepäivänä.

Miten Quorn Palat valmistetaan?

Quorn Palat voi valmistaa monella eri tavalla. Ne valmistuvat erittäin nopeasti. Löydät Quorn Palojen kypsennysohjeet täältä. Quorn Palat sopivat täydellisesti curryyn, friteeraukseen, uunipastaruokiin, stroganoffiin, fajitaksiin, kebabiin ja moniin muihin vastustamattoman hyviin ja terveellisiin aterioihin. Löydät lisää resepti-ideoita täältä.

Voiko Quornia marinoida?

Voit marinoida Quorn-tuotteet kylmänä tai jäisenä. Jotta marinadin maku imeytyy, suosittelemme marinoimaan tuotetta vähintään 30 minuutin ajan. Voit kuitenkin hyvin jättää tuotteen marinoitumaan yön yli. Mitä pidempi marinointiaika on, sitä enemmän Quorn-tuote makustuu. Jos marinoit tuotetta yön yli, pidä seos jääkaapissa.

Miten Quorn Makkara valmistetaan?

Quorn Makkaran voi valmistaa suoraan pakasteesta. Se on valmiina syötäväksi alle 15 minuutissa. Paista tuote pannulla öljyssä ohjeen mukaisesti. Quorn Makkarat ovat herkullinen ainesosa, jota voi käyttää erilaisissa resepteissä. Löydät lisää resepti-ideoita täältä.

Voiko Quornia valmistaa haudutuspadassa?

Emme suosittele haudutuspadan käyttöä Quornin kypsentämiseen, sillä pitkäaikainen kypsentäminen alhaisessa lämpötilassa voi muuttaa tuotteen rakennetta. Saat parhaan tuloksen, kun noudatat pakkauksessa olevaa kypsennysohjetta.

Tarvitsetko edelleen apua?

Täytä vain alla oleva lomake ja olemme yhteydessä.

Haluatko mieluummin keskustella kanssamme suoraan?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai lähettää postia ystävälliselle asiakaspalvelutiimillemme.

Asiakaspalvelun postiosoite:

Consumer Services,
Quorn Foods,
Station Road,
Stokesley,
North Yorks, TS9 7BR,
Iso-Britannia

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite:

asiakaspalvelu@quornfoods.com

2023 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2023 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.