Skip to main content

Usein kysyttyä

AUTAMME MIELELLÄMME

Löydä vastaukset kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksiin koskien Quorn®-tuotteita, ravintoarvoja ja ekologisuustietojamme.

Usein kysyttyä

Valitse aihe alta.

Tuote Usein kysyttyä

Miten valmistan Quorn-tuotteet?

Löydät kaikkien Quorn-tuotteiden valmistusohjeet jokaisen pakkauksen takapuolelta sekä tuotesivultamme. Saat parhaat tulokset, kun noudatat testattuja valmistusohjeitamme. Jos valmistat Quorn-tuotteen jollain toisella tavalla, varmista, että se on kauttaaltaan kuuma ennen nauttimista. Jos etsit uusia, maukkaita ja inspiroivia ideoita ateriaa varten, suosittelemme kokeilemaan reseptejämme.

Voinko pakastaa Quorn-tuotteen kypsentämisen jälkeen?

Kyllä. Quorn-tuotteen voi pakastaa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että annos on kylmä ennen pakastamista. Jos annoksen muut ainekset sopivat pakastettavaksi, tuote säilyy pakastimessa noin kuukauden.

Kun haluat nauttia tuotteen, sulata se ensin jääkaapissa. Lämmitä se sitten 24 tunnin kuluessa. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua.

Miten kauan voin säilyttää Quorn-tuotetta jääkaapissa sulattamisen jälkeen?

Quorn-tuote säilyy jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia. Tuotteen voi sen jälkeen valmistaa pakkauksen ohjeen mukaan ja pakastaa korkeintaan kuukauden ajaksi.

Mitä Quorn-tuotteita voin pakastaa kotona?

Monet tuotteistamme voi pakastaa. Löydät lisätietoja tuotteissamme olevista pakkausselosteista. Jos tuotteessa ei ole merkintää soveltuvuudesta kotona pakastamiseen, emme suosittele sen pakastamista.

Miten kauan Quorn-tuote säilyy jääkaapissa kypsentämisen jälkeen?

Voit säilyttää syömättä jääneet Quorn-tuotteet jääkaapissa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että tuote on kylmä. Peitä se ja jäähdytä sen jälkeen. Suosittelemme syömään loput tuotteesta 48 tunnin kuluessa. Varmista lämmittäessä, että tuote on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä tuotetta toista kertaa.

Voinko syödä Quorn-tuotteen kypsentämättä sitä ensin?

Emme suosittele syömään Quorn-tuotteita ilman kypsentämistä. Noudata pakkauksessa olevaa kypsennysohjetta.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

Miten Quorn Rouhe valmistetaan?

Voit valmistaa Quorn Rouheen usealla tavalla. Se on monipuolinen ainesosa, josta on helppo tehdä herkullisia reseptejä nopeasti. Löydät Quorn Rouheen valmistusohjeet täältä. Syömättä jääneet osat voit pakastaa tai säilyttää jääkaapissa ja nauttia kiirepäivänä.

Miten Quorn Kuutiot kypsennetään?

Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme kypsentämään Quorn Kuutiot liedellä. Kuumenna vain kastike (noin 500 g) ja lisää sitten Quorn Kuutiot (350 g). Sekoita, peitä kannella ja anna hautua 12 minuutin ajan sekoittaen välillä.

Quorn Kuutiot voi kypsentää monellakin eri tavalla, ja ne kypsyvät nopeasti. Lisätietoa löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin. Kokeile tarjoilla Quorn Kuutiot piirakassa, herkullisessa curryssa tai kotitekoisessa keitossa. Runsaasti lisää resepti-ideoita löydät täältä.

Voiko Quornia marinoida?

Voit marinoida Quorn-tuotteet kylmänä tai jäisenä. Jotta marinadin maku imeytyy, suosittelemme marinoimaan tuotetta vähintään 30 minuutin ajan. Voit kuitenkin hyvin jättää tuotteen marinoitumaan yön yli. Mitä pidempi marinointiaika on, sitä enemmän Quorn-tuote makustuu. Jos marinoit tuotetta yön yli, pidä seos jääkaapissa.

Miksi Quorn Rullasta valuu kypsennettäessä nestettä?

Quorn Rullan molemmissa päissä olevien kiinnikkeiden pitäisi ehkäistä nesteen valumista kypsennyksen aikana, mutta joissain tapauksissa kiinnikkeet ovat aavistuksen löysällä, jolloin Rullasta saattaa valua jonkin verran nestettä.

Pitääkö Quorn Rulla ottaa pois muovipussista ennen kypsentämistä?

Ei. Tee Quorn Rullaa kypsentäessäsi reikiä muoviseen paistopussiin, mutta älä poista pussia tai metallikiinnikkeitä. Lisätietoa saat tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Mitä Quorn Rouheesta voi tehdä?

Quorn Rouhe on herkullista chilissä, spagettikastikkeessa ja monessa muussa ruoassa. Tutustu rouheresepteihimme löytääksesi inspiraatiota!

Miten Quorn Kuutiot kypsennetään ilman kastiketta?

Quorn Kuutiot ovat huippumaukkaita kastikkeessa kypsennettyinä, mutta yhtä herkullisia sellaisenaan! Parhaat tulokset saat paistamalla ne tilkassa öljyä keskilämmöllä 12 minuutin ajan. Lisätietoa löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Voiko Quorn Rullaa syödä seuraavana päivänä kylmänä?

Quorn Rulla maistuu aivan yhtä herkulliselta seuraavana päivänä. Anna rullan jäähtyä kypsennyksen jälkeen ennen kuin laitat sen jääkaappiin. Nauti seuraavana päivänä leivän päällä, curryssa, wokkipaistoksessa, salaatissa... lista jatkuu loputtomiin!

Miten Quorn Fileet kypsennetään?

Quorn Fileet on helppo ja nopea valmistaa. Kuumenna vain kastike ja lisää Quorn Fileet. Sekoita, peitä kannella ja anna hautua 12 minuutin ajan sekoittaen välillä. Lisätietoa löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Voiko Quorn Rullan valmistaa airfryerissa?

Kyllä, Quorn Rullan voi valmistaa airfryerissa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme kuitenkin valmistamaan Quorn Rullan uunissa. Lisätietoa saat tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Mitä Quorn Kuutioista voi tehdä?

Kanatyyliset Quorn Kuutiot ovat yhtä monikäyttöisiä kuin herkullisiakin. Kuutiot sopivat loistavasti curryihin, pastaan, pizzan päälle, poke bowleihin ja moniin muihin ruokiin. Kokeile laittaa vaikkapa herkullinen vihreä thaicurry, katsu-curry tai keitto.

Kauanko Quorn Rouheen kypsentäminen kestää?

Quorn Rouhe kypsyy liedellä vain 10 minuutissa, joten se sopii täydellisesti arkiaterioihin. Lisätietoa Quorn Rouheen kypsennysajasta löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Miten pakastetut Quorn Kuutiot kypsennetään?

Pakastetut Quorn Kuutiot on helppo, kätevä ja nopea valmistaa. Parhaat tulokset saat, kun kuumennat ensin kastikkeen (noin 500 g) ja lisäät sitten Kuutiot (300 g). Sekoita, peitä kannella ja anna hautua 12 minuutin ajan sekoittaen välillä. Lisätietoa löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Voiko Quornia valmistaa haudutuspadassa?

Emme suosittele haudutuspadan käyttöä Quornin kypsentämiseen, sillä pitkäaikainen kypsentäminen alhaisessa lämpötilassa voi muuttaa tuotteen rakennetta. Saat parhaan tuloksen, kun noudatat pakkauksessa olevaa kypsennysohjetta.

Miten Quorn Fileet kypsennetään ilman kastiketta?

Quorn Fileistä on helppo ja nopea valmistaa arkiateria. Paista niitä tilkassa öljyä keskilämmöllä 12 minuutin ajan ja kääntele usein. Lisää kypsennetty tuote ateriaasi tarpeen mukaan ja nauti! Lisätietoa löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Miten Quorn Rouhe kypsennetään ilman kastiketta?

Suosittelemme kypsentämään Quorn Rouheen kastikkeessa, mutta sen voi kypsentää myös sellaisenaan. Paista liedellä pannulla tilkassa öljyä ja anna kypsyä 10 minuutin ajan sekoittaen välillä. Lisätietoa löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Täytä vain alla oleva lomake ja olemme yhteydessä.

Haluatko mieluummin keskustella kanssamme suoraan?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai lähettää postia ystävälliselle asiakaspalvelutiimillemme.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite:

asiakaspalvelu@quornfoods.com

Asiakaspalvelun postiosoite:

Consumer Services,
Quorn Foods,
Station Road,
Stokesley,
North Yorks, TS9 7BR,
Iso-Britannia

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.