Quorn-vegetäytteiset bataatit chilillä
Herkullinen Quorn Rouheesta tehty chili sin carne yhdessä bataattien kanssa on täydellinen yhdistelmä.
Annosmäärä 4
40 mins
Helppo
338 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 300g Quorn Rouhe
- 4 pestyä bataattia
- 1 rkl kasviöljyä
- 1 sipuli pilkottuna
- 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna
- 1/4 tl chilijauhetta
- 1/2 tl jauhettua kuminaa
- 1/2 tl jauhettua korianteria
- 4 dl säilyketomaatteja murskattuna
- 1 pilkottu punainen paprika
- 1 rkl tomaattipyrettä
- 0,5 dl säilykepapuja (pinto tai kidney) huuhdottuna ja valutettuna
- 0,5 dl säilykepapuja (navy) huuhdottuna ja valutettuna
- 0,5 dl säilykepapuja (cannellini) huuhdottuna ja valutettuna
- 1,5 dl smetanaa
- 1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Laita bataatit uunipellille ja paista 40 minuutin ajan tai kunnes ne ovat kypsiä.
- Valmista Quorn-chili: kuumenna öljy suuressa pannussa ja ruskista sipuleita ja valkosipulia 5 minuutin ajan. Lisää Quorn-rouhe ja mausteet ja paista 2–3 minuuttia. Lisää tomaatit, paprika ja tomaattipyre. Anna kiehahtaa. Vähennä sitten lämpöä ja anna hautua 10 minuuttia. Sekoita välillä.
- Lisää pavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Täytä bataatit lusikallisella Quorn-chiliä, lisää päälle smetanaa ja ripottele pinnalle persiljaa.